Bel nu 06-53813841

Professionele glasbewassingwindow_cleaning_naujas_122205649_std

Als specialistisch schoonmaakbedrijf richt Otto Maakt Schoon zich eveneens op glasbewassing. Schone ramen zorgen voor een frisse en professionele uitstraling van uw bedrijf. Onze vakkundige glazenwassers reinigen zowel ramen als ander glaswerk. Ook voor onderhoud aan uw vensters biedt onze glazenwasserij oplossingen.
Wij zijn gevestigd in Naaldwijk; maar daarnaast zijn wij ook actief in Hoek van Holland, Poeldijk en de rest van het Westland.

Naast glasbewassing verzorgen wij ook Fotolia46941095SubscriptionXXL20schoonmaakwerkzaamheden en onderhoud aan vloeren. Otto Maakt Schoon is in 1988 als éénmanszaak opgericht door Aad Otto. Inmiddels werken er meerdere enthousiaste medewerkers binnen ons bedrijf. Daarnaast werken wij samen met verschillende onderaannemers. Over de jaren heen is ons schoonmaakbedrijf uitgegroeid tot een begrip in het hele Westland en zelfs daarbuiten. Otto Maakt Schoon staat altijd voor kwaliteit en een uitstekende service.

 

De service van Otto Maakt Schoon

Of u ons nu inhuurt voor glasbewassing, schoonmaakwerk of onderhoud aan vloeren; onze professionele medewerkers zorgen er altijd voor dat alle werkzaamheden volgens afspraak verricht worden. Wij houden van aanpakken en wij hebben oog voor detail. Uiteraard geldt dit ook voor onze onderaannemers. Om de werkzaamheden optimaal uit te voeren, sturen wij zoveel mogelijk dezelfde schoonmakers naar dezelfde locaties. Dit schept duidelijkheid voor u en voor onze medewerkers.

Uiteraard streven wij er altijd naar om werkzaamheden goed en volledig af te ronden binnen de afgesproken tijd. Maar als er een keer overgewerkt moet worden, dan is dat geen enkel probleem. Als schoonmaakbedrijf zijn wij bijzonder flexibel. Wilt u dat onze glazenwassers wat eerder of juist wat later komen? Heeft u misschien aanvullende werkzaamheden? Met een simpel telefoontje valt het allemaal te regelen. Bij Otto Maakt Schoon passen wij onze werkzaamheden aan op uw wensen.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van glasbewassing, schoonmaak of vloeronderhoud; dan kunt u contact opnemen met Otto Maakt Schoon. Wij staan u graag te woord. Otto Maakt Schoon is bereikbaar op telefoonnummer 06-53813841, maar e-mailen kan ook: info@ottomaaktschoon.nl. Via onze website vraagt u eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan.