Bel nu 06-53813841

Professioneel schoonmaakonderhoudHanden-algemeen

Schoonmaken is geen helaas eenmalige aangelegenheid. Regelmatig schoonmaakonderhoud is van groot belang om uw kantoor- of werkruimte leefbaar te houden. Kies daarom voor Otto Maakt Schoon. Wij staan garant dat uw werkomgeving schoon en netjes blijft. Naast kantoor schoonmaak kunt ook bij ons terecht voor vloeronderhoud en onderhoud en reiniging van ramen. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van bedrijfsschoonmaak.

Otto Maakt Schoon is gevestigd in Naaldwijk. Verder zijn wij onder meer actief in Poeldijk, Hoek van Holland en Monster. Otto Maakt Schoon is in 1988 opgericht als éénmanszaak. Inmiddels heeft ons bedrijf meerdere medewerkers in dienst en werken wij met verschillende onderaannemers. Over de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een begrip in het Westland.
commercial-cleaning-service2-medOtto Maakt Schoon staat voor kwaliteit in schoonmaakonderhoud.

 

 

Otto Maakt Schoon en biedt service

Wanneer u kiest voor Otto Maakt Schoon, dan bent u verzekerd dat het schoonmaakonderhoud binnen uw bedrijf volgens afspraak wordt uitgevoerd. Op het gebied van schoonmaak onderhoud gaat Otto Maakt Schoon altijd net even iets verder dan de rest. Zo beperken wij ons niet alleen tot standaard reinigingswerkzaamheden. Wij bieden ook vloeronderhoud en wij verzorgen reiniging en onderhoud aan ramen. U hoeft voor deze werkzaamheden dus geen aparte bedrijven in te huren.

Ook als het gaat om de werkmentaliteit onderscheidt Otto Maakt Schoon zich van de concurrentie. Wij zijn een bedrijf met een trotse Westlandse mentaliteit.  Onze medewerkers houden van aanpakken. Daarnaast gaan wij bijzonder secuur te werk. Als er een keer overgewerkt moet worden; dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn bijzonder flexibel. Wilt u dat onze schoonmakers langskomen op een eerder of later tijdstip; dan kan dat gewoon. Uiteraard bieden onze onderaannemers hetzelfde hoge niveau van dienstverlening.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Via het aanvraagformulier op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvende offerte. Voor meer informatie over schoonmaakonderhoud voor bedrijven kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen op schoonmaakgebied. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-53813841 of per e-mail: info@ottomaaktschoon.nl.