Bel nu 06-53813841

Vakkundig vloeronderhoudoffice-floor1

Om uw bedrijfsvloer in topconditie te houden is goed vloeronderhoud van groot belang. Een vloer die intensief wordt gebruikt heeft het zwaar te verduren. Degelijk onderhoud zorgt ervoor dat de vloer een stuk langer meegaat. Otto Maakt Schoon is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren. Van wat voor materiaal uw vloer ook gemaakt is; wij zorgen altijd voor een passende onderhoudsoplossing.

Otto Maakt Schoon is niet alleen gespecialiseerd in vloeronderhoud. Wij verzorgen ook schoonmaakwerkzaamheden en reiniging en onderhoud van ramen. Ons bedrijf is gevestigd in Naaldwijk; maar wij zijn ook actief in Maassluis, Maasland en De Lier. Otto Maakt Schoon is in 1988 opgericht door Aad Otto. Inmiddels werken er meerdere jonge en enthousiaste medewerkers binnen ons bedrijf. Kiest u voor Otto Maakt Schoon, dan kiest u voor hoge kwaliteit bedrijfsoplossingen op het gebied van schoonmaak en iStock_000009368154Largeonderhoud.

 

Wij houden van aanpakken

Of u nu voor vloeronderhoud kiest, voor schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud aan ramen; bij Otto Maakt Schoon bent u altijd verzekerd dat de opdracht volgens afspraak wordt uitgevoerd. Als bedrijf zijn wij erg flexibel. Wilt u bijvoorbeeld dat onze schoonmakers wat eerder of later langskomen; dan doen wij daar niet moeilijk over. Schoonmaakwerk is altijd maatwerk; wij stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen.

Om onze schoonmaakwerkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren sturen wij zoveel mogelijk dezelfde medewerkers naar dezelfde locaties; dit schept duidelijkheid en vertrouwen. Onze schoonmaakmedewerkers beschikken allemaal over een typisch Westlandse mentaliteit: wij houden van aanpakken, maar wij hebben ook oog voor detail. Wij streven ernaar om al het benodigde schoonmaakwerk binnen de afgesproken tijd af te leveren. Moet er toch een keertje overgewerkt worden; dan is dat geen enkel probleem. Ook van de onderaannemers met wie wij werken kunt u hetzelfde niveau van dienstverlening verwachten.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor meer informatie over vloeronderhoud, schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud en reiniging van ramen; kunt u contact opnemen met Otto Maakt Schoon. Bel ons op telefoonnummer 06-53813841 of stuur een e-mail naar: info@ottomaaktschoon.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.